2 thoughts on “Fotomässan 2008

  1. Snyggt redigerat! Jag fick också lite cirkuskänsla över den här bilden, jag tror det är “the red curtain” i samband med flickan… Det här blev sådär lagom freaky och väldigt intressant. Jag misstänker att du redigerat huvudet större för att det skulle passa händerna, men det blev faktiskt riktigt bra! Nog mer intressant än om det varit i normal storlek. Jag ser det som att huvudet är störs för att det är “viktigast”, det är det som gör de viktiga uttrycken. Intressant och välgjort helt enkelt…

    (On “Over her Head”)

  2. Fin bild och redigering Alexandra!
    Jag får känsla av cabaret, cirkus, lite freakshow à la 30-tal. Gillar hur tygets drapering och färg går igen i flickans tröja. Eventuellt att benens färg kunde varit en aning mindre röda.

    (ON”Over her head”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *