Copy Cat

Alexandra Ekdahl Fotograf Stockholm

Denna bild Är min kanske jag ska påpeka 😉

En Stockholms fotograf har gjort nästan exakta kopior av mina och Fridas Tvätt bilder.

Samma klänning samma tvätt tror de varit nere och rotat i mina grejjer också. Tänker inte namge fotograf eller designer då jag inte vill att de ska få nån uppmärksamhet. Men Han hade mage att skriva en massaom sin konstnärliga Vision!!! Att kopiera helt utan egen idee?

Sanslöst

http://decadencepartyoftwo.blogspot.com/

6 thoughts on “Copy Cat

  1. Helt vansinnigt, vilken idiot!
    Det vore intressant att se om den här fotografen kopierar även andra stilar 🙂

    Kram Ulrica

  2. efterhärmar gör ju många ofta men att vara så fantasilös att man har precis samma och sen snackar om sin konstnärlighet det är patetiskt, men bra att de tycker att vi är så bra så att de vill göra preciiiiiiiiiis som oss 🙂

  3. Ovanligt smaklöst att göra exakt som den man vill efterlikna och sedan skryta om sin egen fantasirikedom och konstnärlight! Fy blää…men som Frida säger…han måste ju dyrka marken ni går på och förmodligen är det väl så att utan andra är han ingenting…

    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *