Tävling Competition

Tänkte ha en tävling!Vinsten är en kreativ retush av ett porträtt, som ni skickar mig.

Skriv en kort motivation i min blogg så korar jag vinnaren den 1 December!

Hoppas många vill vara med

Competition! Creative retouch of one portrait of your choice. You send me one you already have.

Write a motivation in my blog. The winner will be anounsed the 1th December

Jag är enväldig domare och retushen  helt på mina vilkor. Vinster levereras digitalt lågupplöst och en papperskopia .

15 thoughts on “Tävling Competition

 1. Jag älskar dina retuscher, och behöver en egen att se och lära av 🙂
  Plus att jag skulle verkligen älska att se vad du kan göra med en av mina bilder.

  Kram

 2. Hej! Vilken rolig tävling, är gärna med och tävlar, skulle vara spännande och se vad du kan hitta på med ett porträtt på någon i min familj, Mvh liselotte

 3. Återigen tack snälla! Även om jag tycker att du har bra mycket mer än bara “öga” för detta 😀

  Jag är jätteintresserad av din tävling, därför att jag tycker att du är superduktig och det vore en ära att förgylla våra kritvita väggar (i hela lägenheten) med en härlig retusch. Jag är rätt kräsen med bilder och kör hellre utan än fult, men det är kalt. Kanske väntar vi på just dig som inredare och glädjespirare på väggen… 😉

 4. Det skulle helt enkelt vara jättespännande att se vad du kan göra med en bild på min dotter. Jag har många bilder på henne som jag tagit genom åren.

 5. Jag skulle jättegärna vilja vinna, för det skulle bli en jättefin julklapp till min älskvärda mamma som gör allt för mig och min syster och aldrig ber om någonting tillbaka.
  Hon skulle bli evigt tacksam om hon fick en retush på mig och min tvillingsyster. Kram!

 6. Om jag vann skulle jag bli oerhört glad om jag fick en retusch på kärleken mellan mig & sambon! Kram

 7. Min mamma hade blivit så glad om hon skulle få en retusch på hennes och hennes dotter. Hon är lite vimsig min mor, men jag älskar henne. Vi bor långt ifrån varandra. Jag i Lund hon i Västervik. Ibland är jag rädd för att jag verkligen inte visar henne hur mycket hon betyder för mig. Jag är lite dålig med känslor, dock inte cynisk. Har ett underbart foto på henne och mig som jag vill blir retuscherad lite kreativt för att sedan hänga upp den mastodonta bilden med en snygg ram!!

 8. Vinnaren blev… Isabellesmamma!

  Återkommer med det färdiga resultatet senare
  Och ni andra är varmt väkomna att ställa upp nästa gång eller så kan jag erbjuda ett bra pris på att fixa era bilder:

  Ha en underbar fortsättning på dagen!

  Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *