19 thoughts on “The artist Loft Featured in The Woman Photography

 1. Bravo! greets from Bangkok….
  Your so beautiful creation is the winner of my day.
  Which I have not much free time please accept when I honor visit your image instead to say thank you anytime you have visited mine:)
  Be happy and hugs someone,once is not enough:)
  Best regards,
  Sunny

 2. Det är SÅ inspirerande att titta på dina konstverk. Jag hittade din hemsida också. Otroliga foton 🙂
  Ännu mer rörd blir jag då du tittar på mina amatörbilder 😉 Alla är vi ju “barn” i början. Jag har faktiskt sökt till en foto/redigerings kurs på universitetet som börjar i januari. Åh vad jag hoppas på att komma in, för jag brinner för detta, har gjort sedan min första rosa kamera då jag var 10 år 😀
  Nu har jag bara massa ha begär i form av dyra tillbehör till kameran så jag kan nå mina drömresultat!

  Tack snälla du för dina fina kommentarer som får mig att vilja lära mig mer.

  Lycka till på gymet och med middagen. Ha det gott idag!

 3. sv: Jag fick faktiskt det tipset för någon dag sedan. Jag hade inte ens funderat på högskolan innan dess, men kollade upp och det som fanns tillgängligt var Digital fotografi och bildbehandling på Södertörns Högskola. Hoppas så att jag kommer in.
  Det är bättre än inget tänkte jag som vill ha en förändring nu.
  Jag kommer troligen söka någon av distanskurserna till hösten. Han hade två kurser.
  Jag älskar Mattias podcast, brukar kolla i min iPhone. Man lär sig massor!

  Tänk om man skulle kunna lära sig fota ordentligt, vilken dröm 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *