4 thoughts on “The last one again

  1. Hon är så vacker!
    Det ser ut som mina favoritbokmärken på änglar som jag hade som barn. Fick också en fin berlock från mamma som liknar denna bild. Jag blir rörd!

    Jag är så lycklig över resandet. Det är helt fantastiskt (fast man skulle ju önska kortare veckor). Glad över att jag har en kamera. Vill bara ha stativ och andra objektiv, extern bilxt. Man blir så begränsad utan…

  2. (och som svar, vad härligt att gifta sig i Goa. Vi hade utomlands som förslag, men ville helst inte ha med mina stora barn på bröllopsresan. Vi gifte oss på skansen, men endast de absolut närmsta var på kaffe efter. Middagen åt vi med barnen bara, så hade vi en stor fest då vi kom hem. Enklare stuk då. Skönt!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *